Cazare Slănic Moldova, Str. Vasile Alecsandri nr. 20

RESTAURANT

Restaurant Moldavia Slanic Moldova

Restaurant Moldavia

Într-o atmosferă distinsă şi elegantă, în cadrul uneia dintre cele mai frumoase clădiri din Slănic Moldova, restaurantul Hotelului Moldavia vă oferă o mare varietate de specialități culinare pregătite cu pasiune de către bucătarii noștri.

Restaurantul Moldavia este clasificat la 3 stele, are o capacitate de aproximativ 60 de persoane şi este situat la parterul Hotelului cu acelaşi nume din Slănic Moldova.

Restaurantul este deschis zilnic între orele 08:00-22:00. Clienții Hotelului Moldavia sunt poftiți să savureze în fiecare dimineață între orele 08:00-10:00 mic dejunul care conține o selecție de ceaiuri, cafea, lactate, brânzeturi, mezeluri, preparate calde, fructe proaspete, prăjituri de casă, etc.

Meniul Restaurantului Moldavia conține preparate din bucătăria internațională dar si din bucătăria tradițională românească. Alături de bucatele atent pregătite de bucătarii nostri, vă oferim o selecție de vinuri pentru toate gusturile.

Restaurantul Moldavia din Stațiunea Slănic Moldova  poate fi locația ideală pentru diverse evenimente private, de la o petrecere onomastică până la o cină festivă de afaceri. Serviciile de calitate oferite de către personalul nostru garantează reușita oricărui tip de eveniment organizat. 

Galerie foto Restaurant Moldavia

restaurant cu terasa Slanic Moldova

Terasa Restaurant Moldavia

Terasa Restaurantului Moldavia este o adevărată oază de linişte şi relaxare fiind una dintre cele mai elegante terase din Stațiunea Slănic Moldova. Terasa are o capacitate de aproximativ 80 de locuri.

Vă invităm să savuraţi delicioasele deserturi din meniul nostru, alături de o băutură fină şi să contemplați Stațiunea Slănic Moldova de pe terasa Restaurantului Moldavia.

Galerie Terasa Hotel Moldavia

Prin eleganța clădirii și a finisajelor Hotelului Moldavia, personalului atent la toate solicitările dumneavoastră, curățenia menținută în unitățile noastre și nu în ultimul rând calitatea preparatelor din Restaurantul Moldavia, dorim să fim alegerea corectă pentru cei care ne trec pragul!
Vă așteptăm cu drag!