Cazare Slănic Moldova, Str. Vasile Alecsandri nr. 20

DESPRE NOI

Hotel Moldavia Cazare Slanic Moldova

HOTEL MOLDAVIA

Dacă vă gândiţi să petreceţi un sejur perfect, să respiraţi aerul curat din Staţiunea Slănic Moldova, să vizitaţi izvoarele tămăduitoare şi să beneficiaţi de efectele acestora asupra sănătăţii, să admiraţi frumuseţea desăvârşită a naturii, Hotel Moldavia*** este alegerea perfectă pentru relaxare şi cazare.

Situat în inima staţiunii, Hotelul Moldavia*** are o poziţie perfectă pentru o privelişte de vis din oricare dintre camere.

Povestea clădirii care găzduiește Hotelul Moldavia

Redeschis în decembrie 2021 după un proces de restaurare ce a durat 2 ani, grija pentru fiecare detaliu a păstrat intact aspectul elegant, distins şi cochet ce caracterizează clădirea a cărei istorie specială începe în anul 1910.

Astfel, în 1910, Axente Pandrea, Preşedintele ‘Cercului comercial şi industrial’, ajutor de primar al oraşului Brăila, ctitor al noii biserici din Slănic Moldova distrusă în timpul primului război mondial, cumpără o vilă la Slănic Moldova, atras de frumuseţea locului. În 1912 ridică una mult mai mare, ajungând, prin dotări frumoase, cele mai luxoase vile din staţiune.

În perioada 1995-2020 în fostele vile Pandrea a funcţionat Centrul de Perfecţionare Bankpost. Pentru aceasta vilele au fost reabilitate şi modernizate, astfel unul din corpuri, fosta vilă Crinul, a fost reconstruit păstrând forma iniţială a clădirii istorice.

Familia Creţu, la 111 ani distanţă, a reintrodus vilele în circuitul turistic, astfel se deschide Hotelul Moldavia***.

Hotelul este a treia locaţie turistică a familiei Creţu, investiţia în acest domeniu începând cu punerea în circuitul turistic al Staţiunii Slănic Moldova a Casei Moldavia Best*** în 2013 şi apoi a Vilei Moldavia Class**** în 2017.

Cu o capacitate de 27 camere şi 2 apartamente, Hotel Moldavia*** îţi oferă toate serviciile, condiţiile şi confortul unui hotel modern, cu dotări noi, elegante şi complete.

Fiecare cameră are baie proprie, internet wifi gratuit, cablu TV, minibar, televizor cu ecran plat, mobilier superb, de calitate. Totul pentru ca fiecare dintre oaspeţii noştri să beneficieze de un sejur relaxant şi confortabil.

Accesul este rapid şi facil către toate zonele de interes ale staţiunii: Parc, zona Izvoarelor, restaurante, magazine.

Obiective Turistice

Printre atractiile turistice din zona se numara: Izvoare Minerale din Slănic Moldova, traseul turistic “300 de scări”, Parcul din Slănic Moldova, Cazinoul Slănic Moldova, pârtia de schi din Slanic Moldova, cascada Slănicului, terenurile de tenis de câmp, etc.
La doar 17 km se află salina Tg. Ocna amplasată la 240 m adâncime şi care oferă condiţii optime pentru relaxare, mişcare pe terenurile de minifotbal, baschet, tenis de masă, tratarea afecţiunilor respiratorii, reculegere sufletească în lăcaşul sfânt al bisericii Sfânta Varvara şi cunoaştere în cadrul „Muzeului Sării”.
Într-un mirific decor, la doar 6 km, pe Muntele Bolovanu se află amplasată Mănăstirea “Sfântul Voievod Ştefan cel Mare”, un loc de pelerinaj cu o puternică încărcătură spirituală.